Over ons

Logo beeldmerk_Tekengebied 1
Waarom de naam Ravelijn Vastgoedbeheer?

Een ravelijn is een buitenwerk van een vesting. Het is een vijfhoekig of redanvormig versterkt eiland dat zich omgeven door een extra ravelijnsgracht in de vestinggracht bevindt. In sommige gevallen is het als een schiereiland aan de vesting vastgebouwd.

Het vooruitgeschoven verdedigingswerk bevindt zich halverwege de bastions, vaak voor een toegangspoort van de vesting. Soms ook voor het gordijn, de muur tussen twee bastions.

Bron: Wikipedia

Ravelijn onderdeel van de vesting web
Drie jeugdvrienden vormen de basis van Ravelijn Vastgoedbeheer.

Robert Hazewindus, Bo van Spronsen en Tim Binnendijk (op de foto van links naar rechts) groeide samen op in de Leuvensestraat, tussen de Gentsestraat en het Belgischplein.

Bo en Tim kennen elkaar vanuit de wieg, schelen 3 dagen en groeide op als broers. Robert, een jaar ouder maar ook jarig in dezelfde week, woonde aan de overkant van de straat dus die zagen elkaar pas toen ze wat ouder waren en mochten oversteken.

‘Of het nu komt doordat we geboren zijn in dezelfde week (3, 4 en 7 juni) of opgegroeid in dezelfde straat, feit is dat we drie bijzondere en krachtige karakters hebben’.

Alle drie hebben ze hun eigen kracht; zo is Robert van de grote lijnen, een initiator, out of the box-denker die zich richt op de sales en marketing. Tim is van de details, het afmaken, stabiliteit, het creëren van processen en het inrichten van de systemen. Bo richt zich op new business, partnerships, nieuwe (vastgoed-/hotel)ontwikkelingen in en rondom Den Haag en houdt zich bezig met de juridische en financiële kant van het bedrijf. De drie vrienden vullen elkaar enorm aan.

Toen vorig jaar een bevriend investeerder een nieuwe beheerder voor zijn vastgoed portefeuille zocht werd de droom van de drie heren werkelijkheid. Een nieuw bedrijf, Ravelijn Vastgoedbeheer, werd opgericht en de systemen ingericht. Nu, ruim een half jaar later, hebben meerdere vastgoedeigenaren, zowel professionele beleggers als particuliere, hun portefeuilles ondergebracht bij Ravelijn Vastgoedbeheer. 

Het is momenteel een roerige tijd in de vastgoedwereld, met veel onzekerheden over beleidswijzigingen die de overheid doorvoert of van plan is door te voeren. Grote kracht van dit trio is: niet opgeven en tegenslagen omzetten in kansen door een vooruitschrijdende visie op de veranderende vastgoed wereld.

Tegenslagen en veranderingen in overheidsbeleid zorgen volgens hen ook weer voor nieuwe kansen. Waar menig verhuurder denkt aan verkopen en de focus verlegt naar het buitenland, zoeken deze heren naar wat er wél mogelijk blijft. Hiervoor zitten zij bovenop de bal, volgen ze cursussen en staan zij in direct contact met overheidsambtenaren en experts, zodat zij hun klanten, de vastgoedeigenaren, kunnen blijven adviseren.

Scroll to Top